Voorgerechten

€ 9,75

Gebakken Garnalen

Gebakken garnalen Op smaak gebracht met rode ui, paprika en knoflook en geserveerd met cocktailsaus.
€ 10,50

Gemarineerde Tonijn

Rauwe tonijn met wasabi mayonaise en wakamé.

€ 7,75

Coppa van Wild Zwijn

Gerookte wild zwijn met  gemarineerde Chioggia biet, oerpeen, pistache noten en een vijgendressing.

Profitez de votre repas a
BastiJan, bon appetit!

€ 7,50

Pittige Pompoensoep

Licht pittige pompoensoep met zoete aardappel, rode peper en gember, afgemaakt met geroosterd amandelschaafsel.

€ 8,50

Salade Geitenkaas

Salade met honing gegratineerd geitenkaasje uit de oven met tomaatjes, appel en noten.
€ 8,00

Seizoens Salade

Salade pompoen met roquefort, noten en kaascroutons.
€ 10,00

Wisselende vis

Geserveerd met romige kruiden zuurkool en een saus van vadouvan.
€ 10,50

Vier Gerechtjes

* Gemarineerde tonijn met wasabi mayonaise
* Crostini met pompoen en blauwe kaas
* Crostini met Iberico ham en pistache noten
* Chioggia biet met kruidige parelcouscous
€ 9,75

Rilette van Eend

Langzaam in ganzenvet gegaarde eend met een chutney van rode ui, cornichon en toast.

Hoofdgerechten Vlees

€ 18,50

Amerikaanse Steak

Amerikaanse steak met gerookte knoflookjus en roseval aardappels.
€ 48,50

Chateaubriand

Chateaubriand, voor 2 personen, met roseval aardappels, truffelsaus en gebakken eendenlever.
€ 18,00

Runderstoofpot

Runderstoofpot met groente, chorizo en een puree van knolselderij.
€ 19,50

Scharrel Eend

Scharrel eend met roseval aardappels en een saus van paddenstoelen en spekjes.
€ 18,50

Lamshaasje

Lamshaasje met romige pasta, pesto en pecorino.

Hoofdgerechten Vis

€ 18,00

Pittige Gamba’s

Pittige gamba’s met knoflook en rode peper, geserveerd met romige pasta en spinazie.
€ 18,50

Claresse

Claresse geserveerd met zoete aardappel uit de oven en een Thaise kokos-gember saus.
Claresse is een in Nederland duurzaam gekweekte meerval met een stevige structuur en een malse smaak.
€ 23,00

Tarbotfilet

Tarbotfilet met een dakje van paddenstoelen en spinazie puree van knolselderij en
een dragonsaus.

Vegetarisch gerechten

€ 16,00

Risotto

Risotto met paddenstoelen, groenten en geschaafde pecorino.
€ 16,50

Vegetarische Curry

Vegetarische curry met zoete aardappel en pompoen, kikkererwten, spinazie en
koriander.

Menu

€ 34,00

Wisselend vier gangen verrassings menu.

Nagerechten

€ 6,50

Huisgemaakte Panna Cotta

Huisgemaakte panna cotta van frambozen en een saus van bramen.
€ 5,50

Scropino van Limoenijs

Scropino van limoenijs, prosecco en een klein beetje wodka.
€ 11,50

Kaasplankje

Vier soorten kaas met kletzenbrood en rabarber-gember compote.
€ 6,50

Verse Vruchten

Verse mango en ananas met een passievruchten mascarpone.
€ 7,00

Chocolade Cake

Chocolade cake met een bolletjes chocolade ijs en een créme van bitterkoekjes.
€ 6,50

Kaneelijs met Kletskoppen

Kaneelijs met kletskoppen en Frangelico likeur.

Restaurant BastiJan | Lange Veerstraat 8 | 2011 DB | Haarlem | 023-5326006