Voorgerechten

Gebakken garnalen op smaak
gebracht met rode ui,
paprika en knoflook en
geserveerd met cocktailsaus
9,50

Gemarineerde tonijn met
wasabi mayonaise en
wakamé
9,50

Pompoensoep van pompoen,
zoete aardappel, kokos en
een beetje rode peper
7,00

Salade geitenkaas met honing uit
de oven met tomaatjes, appel en
noten
8,50

Vier gerechtjes:
Hollandse garnalen met dille créme
Olijvenbrood met paddenstoelen tapenade
Mozzarella met prosciutto
Coppa di Parma met hummus
9,50

Salade serranoham met trostomaatjes,
kappers, olijven en een
gorgonzola créme.
8,50


Hoofdgerechten vlees


Amerikaanse steak met gerookte
knoflooksaus en rozeval
aardappelen
18,50

Chateaubriand, voor 2 personen,
met roseval aardappels, truffelsaus
en gebakken eendenlever
47,50

Runder stoofpot met puree van
aardappel en knofselderij en
een saus van paddenstoelen,
cranberries en spekjes
16,00

Lamshaasje met romige pasta,
pesto en pecorino
18,50


Hoofdgerechten vis


Gegrilde tonijn met punt-
paprika en een saus van
gember en rode peper
18,50

Gebakken zeebaars met coquilles
en dragonsaus
19,50


Vegetarisch gerechten


Pasta Puanesca
Vegatarische pasta met spinazie
en een saus van tomaten,
knoflook, peper, kappertjes
en pecorino
16,00