Voorgerechten
€ 10,50
Gebakken Garnalen

€ 11,50
Gemarineerde Tonijn
Rauwe, gemarineerde tonijn met rettich, wasabi crème en nootjes en wakamé.
€ 7,50
Soep van aardpeer
Romige soep, afgetopt met tomatenricotta
en pecorino.
Profitez de votre repas a
BastiJan, bon appetit!
€ 9,50
Seizoenssalade
Salade met, groene asperges, pecannoot, tuinboontjes, roodlof, creme van doperwt en kruidenolie.
€ 9,75
Buffelmozzarella
Romige Italiaanse mozzarella met gegrilde meloen, gerookte zalm dressing van geroosterde tomaat en venkel.
€ 11,00
Cecina vacuno
Spaans gerookt rundvlees, tomaat, daslookolie, rucola, manchego
€ 10,25
Rillette van Eend
Langzaam in ganzenvet gegaarde eendenbout met een chutney van rode ui, Cornichon, mangodressing en toast.
Hoofdgerechten Vlees
€ 19,50
Amerikaanse Steak
Met roseval aardappels, groente en een gerookte knoflookjus.
€ 49,50
Chateaubriand
€ 19,00
Kalfssukade
Met groente, chorizo en een puree van knolselderij
€ 18,00
Lamsfilet
Voorjaars groenten, krieltjes en een pittige tomatensaus
Hoofdgerechten Vis
€ 22,50
Zeeduivel
Edamame boontjes, linzen, puntpaprika, Thaise kokos gember saus
€ 19,50
Pittige Gamba’s
Met knoflook, rode peper, en pasta.
€ 20,00
Zeebaars
Op de huid gebakken, asperges, krieltjes, dragonsaus
Vegetarisch gerechten
€ 17,00
Pasta
Orecchiette, venkel, spinazie, putanesca, pecorino, rucola

€ 17,50
Groentestoofpot
Rijke stoof van verschillende groentes, geserveerd met kikkererwten, linzen en lavasolie
4 Gangen verrassingsmenu
€ 37,50
Kaas ipv zoet 5 euro supplement. Heeft u een allergie? Meld het ons.
Nagerechten
Huisgemaakte Panna Cotta
Vanille, bosbessen, yoghurt en honing
€ 6,50
Scropino van Limoenijs
Scropino van limoenijs, prosecco en wodka.
€ 12,50
Kaasplankje
4 soorten kaas van Bourgondisch lifestyle met kletzenbrood en compote.
€ 6,50
Pecan cake
met vanille ijs
€ 7,50
Chocoladecake
Chocoladecake met een crème van bitterkoekjes en een bolletje chocolade ijs.
Trifle
Slagroom, mascarpone, advocaat, chocola

Restaurant BastiJan | Lange Veerstraat 8 | 2011 DB | Haarlem | 023-5326006